ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ – ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ – ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκα το 1980 στο Βόλο, με γονείς τον Ιωάννη Δαλούκα από τη συνοικία των Παλαιών και την Κωνσταντινιά Βασιλείου από τη Νέα Ιωνία. Κατοικώ μόνιμα με τη σύζυγο μου Κέλλυ Γαλανού & τον γιο μας Ζήνωνα στην πόλη του Βόλου, όπου λόγω των επαγγελμάτων μας ζούμε και αφουγκραζόμαστε καθημερινά τους ρυθμούς και τα προβλήματα γύρω μας. Είμαι απόφοιτος Δημόσιας Κρατικής Σχολής Εικονοληψίας, Απόφοιτος AAS (Art Applied Studies) στον Τομέα της Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, έχω παρακολουθήσει πολλά Courses “Fine Arts” και “Street Photography” Πανεπιστημίων του Λονδίνου, ενώ έχω εργαστεί στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης αλλά και ως free lancer φωτορεπόρτερ,  με αξιόλογες συνεργασίες.

Από το 2016 και μέχρι σήμερα, ως εμπνευστής & Πρόεδρος της Κοιν. Σ. Επ. Κοινωνικής & Συλλογικής Ωφέλειας «La petite Cantine» δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης, με στόχο την παραγωγική συνεργασία και την ένταξη ΑμεΑ στην ψυχαγωγία αλλά και στο εργασιακό περιβάλλον.

Προ(σ)καλούμαστε ως Δημότες να αλλάξουμε σελίδα, πλάθοντας από την αρχή και με τη βοήθεια όλων, ένα πρόσωπο αλληλεγγύης, δράσης, πολιτισμού, πρωτοπορίας, ήθους και αξιών, με μία Τοπική Αυτοδιοίκηση διαφάνειας και ακεραιότητας.

Η κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» με επικεφαλής τον Ιάσονα Αποστολάκη και αξιόλογους συνοδοιπόρους,  έχουν κερδίσει την πίστη μου για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο προγραμματισμός, οι στόχοι και το όραμα της παράταξης προσελκύουν όσους αντιλαμβάνονται την ανάγκη αλλαγής του παρόντος και καλούμαστε πια ως σκεπτόμενοι Πολίτες να συμμετέχουμε με δυναμική…

Επειδή «Δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς και ρίχνεις πέτρες σε κάθε σκύλο που γαβγίζει» και ενώ πολλοί φίλοι και γνωστοί βρίσκονται στον ίδιο συνδυασμό ή και σε άλλους, εύχομαι από καρδιάς λοιπόν δημιουργικές διαφωνίες, γόνιμους διαλόγους και υγιή μέτωπα, με προσανατολισμό το κοινό καλό και μόνο !

«Μαζί για τον Βόλο» – Χρωματίζοντας την πόλη μας !

Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους μας !