Φασουλίδης Πανταζής

Φασουλίδης Πανταζής

Γεννήθηκα το 1968 στο Βόλο. Αποφοίτησα από το 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου και σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία. Εργάστηκα ως καθηγητής φιλόλογος στο Φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΥΚΛΟΣ και στο Φροντιστήριο Κ. Κομνός και Συνεργάτες, καθώς και σε πολλά σχολεία του Ν. Μαγνησίας.

Το 2006 πήρα δεύτερο πτυχίο από το τμήμα Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σήμερα εργάζομαι στο 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου στο οποίο διετέλεσα και υποδιευθυντής για τέσσερα χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Καραγιάννη καθηγήτρια-Φιλόλογο, που διδάσκει στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου και έχουμε τέσσερα παιδιά τον Αιμίλιο, τον Μανώλη, τη Μαρία και την Ευτυχία.

Έχω αναπτύξει πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα με εκπόνηση πολλών πολιτιστικών προγραμμάτων και με τη συμμετοχή μου σε διάφορους συλλόγους..

Είμαι περήφανος, γιατί πιστεύω ότι με το πλούσιο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό μου έργο βοήθησα χιλιάδες μαθητές να είναι σήμερα καταξιωμένοι επιστήμονες. Επιθυμώ να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος Βόλου για να εργαστώ με ζήλο και συνέπεια, προσφέροντας στην πόλη που αγαπώ με σεβασμό στον πολίτη!