ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ονομάζομαι Θεόδωρος Κανελλής και γεννήθηκα το έτος 1976 στο Βόλο. Γονείς μου είναι ο Απόστολος Κανελλής, συνταξιούχος δικηγόρος και η Παρασκευή Κανελλή – Αποστολάκη, συνταξιούχος φαρμακοποιός.

Από το έτος 2003 ασκώ μάχιμη δικηγορία στο Βόλο.   Ήταν Άνοιξη του 2016 όταν βρέθηκα μαζί με μια παρέα φίλων και συναδέλφων στο Αγρίνιο προκειμένου να παίξουμε ποδόσφαιρο με την αντίστοιχη ομάδα των δικηγόρων Αγρινίου. Στο τραπέζι που μας κάνανε μετά τον αγώνα, όταν έλαβε το λόγο ο εκπρόσωπος των δικηγόρων του Αγρινίου ανέφερε μια φράση που πραγματικά δεν μπορώ να ξεχάσω μέχρι σήμερα. Πως κατάντησε ο Βόλος, η πόλη του Ντε Κίρικο να είναι πλέον η πόλη του Μπέου. Οι συνάδελφοι από το Αγρίνιο γελάσανε επιδεικτικά. Τα επόμενα τρία χρόνια συνεχίζοντας τα ταξίδια ανά την Ελλάδα, άκουγα μόνιμα την ίδια επωδό “Πως καταντήσατε έτσι“. Το πλέον τραγικό είναι ότι μας το λέγανε άνθρωποι που ελάχιστα γνωρίζουν για τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής. Που δεν γνωρίζουνε για τις εισβολές των μπράβων και των “φαντάρων” στα δημοτικά συμβούλια, το ατελείωτο γαϊτανάκι των απευθείας αναθέσεων, τα έργα βιτρίνας για το προεκλογικό θεαθήναι, τις συνεχείς ύβρεις από το “άρχοντα της πόλης” τα δημοτικά μαγαζιά που νοικιάζονται με απευθείας αναθέσεις αντί πινακίου φακής σε ημετέρους και πολλά άλλα που όλοι γνωρίζουμε.

Η απόφαση μου να θέσω την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου στο πλευρό του Ιάσωνα Αποστολάκη συνδυάζεται με την πρόθεση μου να αλλάξουμε όλα αυτά που πληγώνουν την πόλη μας και την έχουν καταντήσει περίγελο σε όλη την Ελλάδα.