ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΑΝΝΑ

ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΑΝΝΑ

Ονομάζομαι Άννα Κουτσελίνη του Βασιλείου, γεννήθηκα στο Βόλο και μεγάλωσα στη Νέα Δημητριάδα .

Ο λαϊκός πολιτισμός και οι τέχνες του, κέντρισαν το ενδιαφέρον μου από τα νεανικά μου χρόνια και αποτέλεσαν στοιχεία που διαμόρφωσαν τους προσανατολισμούς και τις αξίες μου και με οδήγησαν σε πολυετή αφοσίωση για την ανάδειξη, την αποδοχή και την ενίσχυσή τους στη συνείδηση παιδιών και νέων.

Σπούδασα δημοσιογραφία (1984) και εργάστηκα ως ραδιοφωνική παραγωγός στην ΕΡΑ Βόλου (1986-1994), στην ΕΤ1 (ανταποκρίτρια Θεσσαλίας) και υπήρξα συνεργάτης σε εφημερίδες και περιοδικά (Ώρες, Θεσσαλία, Φως της Αφρικής κ.α.)

Το 1988 προσλήφθηκα στον Καλλιτεχνικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου και από το 1990 ανέλαβα την ευθύνη των πολυσχιδών δράσεων του Κέντρου Νεότητας ΔΙΑΥΛΟΣ, όπου παρέμεινα για 26 χρόνια. Συνταξιοδοτήθηκα το 2017.

Παρακολούθησα σεμινάρια κατάρτισης για την εμψύχωση και υποστήριξη νέων με στόχο την ενεργή εμπλοκή τους σε πολιτισμικές δράσεις ευρωπαϊκών προγραμμάτων.(1989-2004)

Από το 1983 είμαι μέλος της χορευτικής ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και από το 1999 μέλος του Δ.Σ. (στη θέση της γενικής γραμματέως ,της εφόρου  χορού και εκδηλώσεων) .

Για τριάντα(30) χρόνια δίδαξα ελληνικούς χορούς σε παιδιά στα συγκροτήματα της Νέας Δημητριάδος, των Αγίων Αναργύρων και του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου .

Είμαι μέλος του Συλλόγου φίλων, εθελοντών και οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ και πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 8ου Λυκείου Βόλου.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Μίλτο και έχω δύο γιους 21 και 16 χρονών.