Παπαπέτρου Μαρουσώ – Κλείω

Παπαπέτρου Μαρουσώ – Κλείω

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο, στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένω μόνιμα στα Κάτω Λεχώνια.

Είμαι 31 ετών, απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  με κύρια ειδικότητα την Ειδική Αγωγή και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Ειδική Αγωγή και την Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από τα φοιτητικά χρόνια, όπου διετέλεσα εκλεγμένη εκπρόσωπος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος μου, για τρία συναπτά έτη.

Στην επαγγελματική μου πορεία έχω εργαστεί σε διάφορους φορείς ευπαθών ομάδων, όπως το Ίδρυμα Ειδικών Παίδων «Άσπρες Πεταλούδες», το 1ο Ειδικό Σχολείο Βόλου, το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και τα ΚΔΑΠ- ΜΕΑ  Ν. Ιωνίας Βόλου. Στους παραπάνω φορείς, κύριο αντικείμενο της απασχόλησης μου υπήρξε η εκγύμναση, η φροντίδα, η διαπαιδαγώγηση και η ομαλή ένταξη των ευπαθών ομάδων, στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη δίκαιη και ίση αντιμετώπιση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, στην κοινωνία μας.

Στις επερχόμενες εκλογές πήρα την απόφαση να συμπορευτώ στο πλευρό του Ιάσωνα Αποστολάκη και την παράταξη «Μαζί για τον Βόλο», καθώς πιστεύω ότι ήρθε η ώρα, οι νέοι να βγούμε στο προσκήνιο, να αναλάβουμε τις ευθύνες για τον τόπο μας, με νέες ιδέες και τεχνογνωσία, ώστε Μαζί να εκσυγχρονίσουμε την πόλη που τόσο αγαπάμε, τον Βόλο μας.

Με βασική αρχή ότι ο Βόλος δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης, αλλά το σύνολο του Δήμου με τα όμορφα προάστια του, πήρα την απόφαση να θέσω την υποψηφιότητα μου, για τη Δημοτική Κοινότητα των Κάτω Λεχωνίων, πιστεύοντας ότι οφείλουμε να έχουμε ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους πολίτες του Δήμου Βόλου.