Μαζί για τον Βόλο για Μπέο: Γιατί δεν έγινε πρόεδρος τόσο καιρό και άφησε να κάνουν φτερά 5.500.000€;

Μαζί για τον Βόλο για Μπέο: Γιατί δεν έγινε πρόεδρος τόσο καιρό και άφησε να κάνουν φτερά 5.500.000€;

Ανακοίνωση, σχετικά με τις εξελίξεις στη ΔΕΥΑΜΒ και τις συνεχείς κατασχέσεις της ΕΡΓΗΛ χρημάτων από τα αποθεματικά της Επιχείρησης, εξέδωσε δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο». Όπως αναφέρεται «Ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που έχει πραγματοποιήσει ουκ ολίγες εμφανίσεις, ομολόγησε ταπεινωμένος την πλήρη αποτυχία του στην πολιτική(;) που ακολουθήσε η Δημοτική αρχή και αυτός προσωπικά όσον αφορά τη διαχείριση των θεμάτων της ΔΕΥΑΜΒ.

Αφού είχε δηλώσει ότι δεν θα εισέπραττε τίποτε η ΕΡΓΗΛ αν αυτός ήταν πρόεδρος, αναγνωρίζει πως για το πλιάτσικο φταίει ο κ. Παπαευθυμίου και οι προηγούμενοι πρόεδροι που είχε διορίσει.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν έγινε πρόεδρος τόσο καιρό και άφησε να κάνουν φτερά 5.500.000€;;; Η ευθύνη βαρύνει όλη τη δημοτική αρχή και κυρίως τον ίδιο προσωπικά.

Σε αυτή την καταστροφή οδήγησε η πεποίθηση και η εγωιστική εμμονή του ότι τα θέματα δημοσίου συμφέροντος είναι παρόμοια με τη διοίκηση νυχτερινών κέντρων και ποδοσφαιρικών ομάδων. Πλήρης ομολογία αποτυχίας 2 μέρες πριν τις εκλογές. Ας αναλογιστούν οι πολίτες την καταστροφή που επέρχεται αν αναλάβει ο ίδιος πρόεδρος της εταιρίας ύδρευσης.

Όσο και να θέλουν να απαξιώσουν και να στραγγαλίσουν τη ΔΕΥΑΜΒ, ακόμα και στις τελευταίες τους στιγμές, η κλεψύδρα έχει αδειάσει και η ΔΕΥΑΜΒ θα ξαναβρεί το δρόμο της με μία νέα δημοτική αρχή που θα προστατεύει τους δημότες και μόνο αυτούς».

Μοιραστείτε το!