ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Γεννήθηκα το 1970 στο Βόλο, αποφοίτησα από το Πολυκλαδικό Λύκειο το έτος 1988, σπούδασα Νομική στην Κομοτηνή και επέστρεψα στην αγαπημένη μας πόλη το 1994. Είμαι μάχιμη δικηγόρος από το έτος 1996 και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Έχω δύο παιδιά ηλικίας 20 και 15 ετών. Θεωρώ  δεδομένο και κοινό σημείο όλων των κατοίκων του διευρυμένου Δήμου Βόλου ότι αγαπάμε την πόλη μας και τη θέλουμε αναπτυγμένη και όμορφη, με σεβασμό στην υγεία των κατοίκων της και στο περιβάλλον, επισκέψιμη όλο το χρόνο, φροντισμένη σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματά της, αλληλέγγυα με δομές και φροντίδα σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας ενός Δήμου.

Πιστεύω ότι η διεκδίκηση και η μαχητικότητα είναι αλληλένδετες με το ήθος, την ευγένεια, την αξιοπρέπεια και κυρίως το σεβασμό στην αντίθετη και διαφορετική άποψη, αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Βόλο που θέλουμε να δημιουργήσουμε για όλους μας.

 

Πέραν της επιθυμίας μου να προσφέρω στην πόλη μας, βασικός λόγος για την υποψηφιότητά μου αποτέλεσε το γεγονός ότι ηγείται του ψηφοδελτίου ο Ιάσονας Αποστολάκης, καθώς εκτός από τις σπουδές του ως οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είναι ένας νέος, έντιμος, έμπιστος, μαχητικός και άφθαρτος άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει κανένα όφελος σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, από τη συμμετοχή του στα κοινά.