Νικηφόρου Δημήτριος

ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ονομάζομαι Νικηφόρου Δημήτριος, είμαι 34 ετών, κατάγομαι από την Νέα Ιωνία Βόλου και έχω προσφυγικές ρίζες.

Τελείωσα την βασική μου εκπαίδευση στην Νέα Ιωνία και συνέχισα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου Ρουμανίας.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως οδοντίατρος στο εξωτερικό και το 2012 μεσούσης της κρίσης και ενώ η γενική τάση ήταν η φυγή , αποφασίσαμε με την σύζυγό μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα και στον Βόλο για ένα νέο ξεκίνημα, μία επιλογή η οποία μας δικαίωσε. Είμαι παντρεμένος με την επίσης οδοντίατρο Αντρέεα Ιορντανέσκου– Νικηφόρου και έχουμε ένα παιδί τον Χριστόφορο, ο οποίος θα θέλαμε να μεγαλώσει σε μία πόλη που θα σέβεται τους πολίτες της, θα αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής τους και γενικά να είναι μία πόλη που θα θέλεις να ζήσεις και να δημιουργήσεις.

Εμπνευσμένος από τα ιδανικά των γονιών μου, Στάθη και Έλενας Νικηφόρου, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά, ο καθένας από την δική του σκοπιά, στα δρώμενα της πόλης, αποφάσισα να εμπλακώ και εγώ, ώστε όλοι μαζί, βήμα το βήμα, να ξαναχτίσουμε τον Βόλο που οραματιζόμαστε, τον Βόλο της διεκδίκησης και της δημιουργίας, τον Βόλο της τέχνης και του πολιτισμού.

 

Όλοι Μαζί λοιπόν για τον Βόλο μας.