Ο κ. Μπέος ξέρει μόνο το μαύρο μαρκαδόρο για να σβήνει οφειλές σε κολλητούς

Ο κ. Μπέος ξέρει μόνο το μαύρο μαρκαδόρο για να σβήνει οφειλές σε κολλητούς

Με βαρείς χαρακτηρισμούς και σαφείς αιχμές με αφορμή την διαγραφή οφειλής σε επιχειρηματία, καταφέρεται με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Μαζί για τον Βόλο” κατά του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου. Παράλληλα απαντά και στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Βόλου αναφορικά με τις εικόνες ντροπής στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων, καθώς επίσης και σε ειρωνικό σχόλιο που έκανε ο κ. Μπέος σε εκδήλωση κατά τους επικεφαλής του συνδυασμού Ιάσονα Αποστολάκη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Έκτος τόπου και χρόνου και προφανώς γνωρίζοντας πως το τέλος είναι κοντά ο απερχόμενος δήμαρχος έκανε άλλη μία γκάφα δηλώνοντας στην εκδήλωση των προσκόπων «εδώ απόψε βρίσκεται και υποψήφιος που θα σας μοιράσει μαρκαδόρους για να χρωματίσετε τη πόλη», εννοώντας τον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης μας Ιάσονα Αποστολάκη.
Όσον αφορά την ανακοίνωση του τοπικού Μπενίτο για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, έχουμε να του δώσουμε την καθησυχαστική πληροφορία, ότι εκτός από αυτά που θα κάνουμε για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, θα φροντίσουμε να δημιουργηθεί και μία μικρή μονάδα εξημέρωσης άγριων θηρίων για αποκλειστική χρήση…

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για ευνοϊκές αποφάσεις διαγραφής οφειλών μισθωμάτων χιλιάδων ευρώ για παραλιακό κατάστημα σε ημετέρους, χωρίς προφανή δικαιολογία καθώς πρόκειται για χάρισμα, παρόμοιο με τη σκανδαλώδη διαγραφή χρέους σε φιλικά προσκείμενο επιχειρηματία για κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, δηλώνουμε πως γνωρίζουμε ότι ο μόνος μαρκαδόρος που ξέρει να χρησιμοποιεί ο κ. Μπέος και οι φίλοι του είναι ο μαύρος για να σβήνει οφειλές σε κολλητούς και φίλους.
Εμείς θα χρωματίσουμε την πόλη κ. Μπέο και τον μαύρο μαρκαδόρο κράτα τον για ενθύμιο.

 

πηγή: magnesianews.gr

Μοιραστείτε το!