Ομολογία αποτυχίας για ΔΕΥΑΜΒ από τον απερχόμενο δήμαρχο

Ομολογία αποτυχίας για ΔΕΥΑΜΒ από τον απερχόμενο δήμαρχο

Ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που έχει πραγματοποιήσει ουκ ολίγες εμφανίσεις, ομολόγησε ταπεινωμένος την πλήρη αποτυχία του στην πολιτική(;) που ακολουθήσε η Δημοτική αρχή και αυτός προσωπικά όσον αφορά τη διαχείριση των θεμάτων της ΔΕΥΑΜΒ.
Αφού είχε δηλώσει ότι δεν θα εισέπραττε τίποτε η ΕΡΓΗΛ αν αυτός ήταν πρόεδρος, αναγνωρίζει πως για το πλιάτσικο φταίει ο κ. Παπαευθυμίου και οι προηγούμενοι πρόεδροι που είχε διορίσει.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν έγινε πρόεδρος τόσο καιρό και άφησε να κάνουν φτερά 5.500.000€;;; Η ευθύνη βαρύνει όλη τη δημοτική αρχή και κυρίως τον ίδιο προσωπικά.
Σε αυτή την καταστροφή οδήγησε η πεποίθηση και η εγωιστική εμμονή του ότι τα θέματα δημοσίου συμφέροντος είναι παρόμοια με τη διοίκηση νυχτερινών κέντρων και ποδοσφαιρικών ομάδων. Πλήρης ομολογία αποτυχίας 2 μέρες πριν τις εκλογές. Ας αναλογιστούν οι πολίτες την καταστροφή που επέρχεται αν αναλάβει ο ίδιος πρόεδρος της εταιρίας ύδρευσης.
Όσο και να θέλουν να απαξιώσουν και να στραγγαλίσουν τη ΔΕΥΑΜΒ, ακόμα και στις τελευταίες τους στιγμές, η κλεψύδρα έχει αδειάσει και η ΔΕΥΑΜΒ θα ξαναβρεί το δρόμο της με μία νέα δημοτική αρχή που θα προστατεύει τους δημότες και μόνο αυτούς.

Μοιραστείτε το!