ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Γεννημένος στο Βόλο το 1968.Εμποροβιοτέχνης απ το 1987 δραστηριοποιημένος στον τομέα της οικοδομής, ηλεκτρικών εργαλείων, σιδηρικών και επαγγελματικού ρουχισμού στην οικογενειακή επιχείρηση  που υπάρχει στο Βόλο απ το 1963 με δύο καταστήματα  σε  λειτουργία κι ένα τρίτο που ετοιμάζεται σε λίγο καιρό.

‘Έχω ασχοληθεί ενεργά στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΚΕΠΑ και του ΔΙΕΚ κατά τη δημαρχία Πιτσιώρη και είμαι ενεργός πολίτης στα κοινά  της  πόλης .

Είμαι γνωστός ερασιτέχνης φωτογράφος  με συμμετοχές σε εκθέσεις και σεμινάρια φωτογραφίας  και  μέλος  φωτογραφικής  ομάδας  με πλούσια  φωτογραφική δουλεία και δράση στην  πόλη μας.

Ενεργός αθλητής ποδηλασίας από το 1983 με διακρίσεις  και  πανελληνιονίκης 2018 στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης δημοσίου δρόμου. Έχω διατελέσει ιδρυτικό μέλος του Δ.Σ. του Π.Ο.ΒΟΛΟΣ (ποδηλατικός όμιλος Βόλος) και πρόεδρος  γραμματέας ταμίας και έφορος  υλικού του συλλόγου για πολλά χρόνια .

Είμαι πατέρας δύο παιδιών ενός αγοριού 26 ετών κι ενός κοριτσιού 14 ετών.

Με τη δική μου συμμετοχή στο δημοτικό συμβούλιο, αν το αποφασίσουν οι πολίτες  του Δήμου μας, θα συμβάλλω μαζί με τον επικεφαλής  του συνδυασμού μας για ένα Δήμο σύγχρονο και παραγωγικό στο σύνολό του. Με σεβασμό στον  πολίτη  ανοιχτά  αυτιά και μάτια και λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά μας  πιο εύκολη. Για μια πόλη με ευρωπαϊκό προφίλ, καθαρό περιβάλλον και σύγχρονες δομές. Για μια ουσιαστική λύση στο θέμα των αδέσποτων ζώων που θεωρώ μέγα θέμα σαν ενεργός  φιλόζωος  προασπιζόμενος  τα δικαιώματά τους. Για μια ποιοτική αναβάθμιση του Δημοτικού συμβουλίου με ευγένεια και πολιτικό πολιτισμό που έχει εκλείψει τραγικά τα τελευταία χρόνια.

Σας ευχαριστώ.